Hva skjer i Galleri Albin Upp og Albin Art

Nyheter

Februar er her med vårens lovnader luskende i bygatene. Hos oss finner du nå nye utstillinger montert på veggene, med kreative lovnader for de neste to ukene. I hovedgalleriet Albin Upp åpner minneutstillingen "Bergstaden i Tigerstaden" av Harald Risberg tirsdag 20.februar, mens det i Albin Art vegg-i-vegg vises croquis tegninger m.satire av Kristin Bruun. Les mer om utstillingene under.

Albin Art er et av våre tre gallerier, som ligger vegg-i-vegg med hovedgalleriet Albin Upp. Albin Art har igjennom årene presentert en rekke fabelaktige kunstnere, og nå er det mulig for deg å plotte deg inn på en av vårens ledige datoer. Ta kontakt for å sikre deg dine datoer for fremvisning av din kunst, i hjertet av Briskeby og Oslo. Velkommen! Se nedenfor for ledige datoer og kontakt informasjon for reservasjon av plass.

Velkommen til ny utstilling i Galleri Albin Upp!Onsdag 24.januar inviteres det til vernissage i hovedgalleriet, fra klokken 18-20. DU er selvsagt invitert! Du finner oss i Briskebyveien 42 i Oslo.

Det er duket for en flott foto utstilling i vårt kjære Galleri Albin Art, vegg-i-vegg med hovedgalleriet Albin Upp. Nenad Tomic (Beograd) inviterer til vernissage lørdag 27.januar klokken 12. Inngang Holtgata. Velkommen skal du være. Les mer om kunstneren og kunsten her.

Da er nok et år gått, med flotte kunstnere og utstillinger i galleriene våre. Nå er 2024 her og vi gleder oss til et nytt år med alle dere. Velkommen til oss i Briskebyveien 42, hvor du finner kunst, kunstnere, kunstbutikk, gallerier og kunstkafé. Dette skjer hos oss i januar:

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger