Utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

Bøbban Paus - Randi Leivestad Olsen

Maleri

13. SEPTEMBER - 24.september 2023

 

RANDI LEIVESTAD OLSEN, født 1948, bor i Oslo

Hun er utdannet ved Bergenholtz Reklameskole i Oslo, Oslo Private Industriskole, Oslo Malerklubb samt "Levende verksted"

Kunstuttrykket er "kvinner" i ulike settinger, meget uttryksfulle og tidvis "ute på by'n".

Hun arbeider intuitivt og benytter ikke modeller, med mindre det er portrettering. Randi benytter stort sett akrylmaling og har hatt en rekke utstillinger.

Hun har atelier på Gamle Fornebu Kultursenter som huser et stort mangfold av kunstnere.

Det er fjerde gang hun stiller uti Albin Uppo og hun er også representert i galleriets jubileumsbok " Kull og Kunst på Briskeby.

BØBBAN PAUS  er født i Oslo

Hun har bodd mye av sitt liv i utlandet. Kunst utdannelsen har hun tatt i NY, på Art Students Leage, i London, Whitechapel School of Art og på Folkeuniversitetet i Oslo. Hun bor nå i Oslo og er en del av det store kunstnermiljøet på Fornebu.

Hun har deltatt på flere utstillinger og dette er hennes 4. utstilling i Albin Upp. Bøbban maler impressionistiske landskap med oljemaling på lerret. Hun henter inspirasjon i naturen i flyktige øyeblikk og opplevelser som kanskje aldri kommer igjen. Hun maler aldri fra foto, da dette er restriktivt for hennes stil. Maler først intuitivt for å få første inntrykket ned på lerretet. Deretter justerer hun komposisjon, linjer og farger. Hun skaper imaginære stemninger og steder som er lette å gjenkjenne. I denne utstillingen er hovedtemaet vann og refleks.

Tagged under: Maleri
Albinupp

Albinupp

  • Female