Utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

Annette Hurum og May Robertstad

MALERI

22. NOVEMBER - 3. DESEMBER 2023

 

Annette Hurum 

”Lysets spill”

Utstillingen bærer preg av Annettes sterke forhold til farger.  Bildene hennes fremhever den enkelte objekts stofflighet, enten det er fjell, arkitektur, vann eller dyr.  Hennes fargepalett spenner seg fra duse til sterke farger. Lysets spill er sentralt i alle hennes malerier.  I tillegg til oljemalier, stiller hun nå ut akvareller, et medium hun har jobbet mer med i den senere tid.

Annette har holdt fem separatutstillinger, inkludert i Galleria Incinque i Roma i 2018 da hun avsluttet et fire års opphold i Italia.  Dette er hennes første utstilling i Galleri Albin Upp.

May Robertstad

May tok et dristig valg i moden alder og dro til Paris for å utvikle en voksende interesse for billedkunst. Det ble to år som endte med deltakelse på Salon d’Automne i 1979 og 1980.

Senere er det blitt mange kurs med dyktige lærere Båhuslän i Sverige. Hun arbeider mest med olje, men også akryl og kaseintempera.

Hun bor og arbeider i Brekkestø, i nær kontakt med naturen ved havet. Hennes arbeider har ikke gjenkjennelige motiver og heller ikke titler. Det er det som skjer på billedflaten - komposisjon, farger, lys og rytme som er drivkraften.

Hun har deltatt på Sørlands-utstillingen 2011, NFUK’s jubileumsutstilling 2018 og hatt separatutstilling i Galleri Aspect i Kristiansand i 2017. Hun har ikke stilt ut i Galleri Albin Upp tidligere.

Fellesutstillinger:

1979 og 1980 Salon d’Automne, Paris

2011 Sørlandsutstillingen

2018 NFUK’s jubileumsutstilling

Separatutstilling

2017 Galleri Aspect, Kristiansand

Medlem NFUK (Norsk forening for uavhengige kunstnere)

Tagged under: Maleri
Albinupp

Albinupp

  • Female