Utstillinger i Galleri Albin Art

Albin Art

Toril Kristensen

6.JANUAR - 19. JANUAR

MALERI

Født og oppvokst i Oslo, med sterk tilknytning til Risør. Kristensen har bodd på Nesodden i noen år – en vakker halvøy i Oslofjorden. Har stor kjærlighet og tilhørighet til sjøen – sjø og svaberg er som balsam for sjelen! I november 2020 flyttet hun til Kongsberg etter å ha funnet sin store kjærlighet her og stortrives med det!

Kristensen er utdannet frisør, markedsføring, informatikk og grafisk designer.

Hun maler fortrinnsvis intuitivt-abstrakt og figurativt-abstrakt med akrylmaling. Hun maler med det som faller henne inn; alt fra pensler, svamper, papir, malekniver, kredittkort, bare hendene eller det som måtte falle henne inn der og da. Henter inspirasjon fra sjø og hav, solnedganger, farger og former i naturen, interiør, mennesker, dyr, opplevelser, følelser, sinnsstemninger, mat , bøker og magasiner, internett, andre kunstnere, stemninger, reiser, lys.

Kristensens store lidenskap er å male bilder og utrykke seg intuitivt på lerretet. Skapertrangen er stor, og for henne er det viktig at kunsten hennes er levende! Så hun fyller på med inspirasjon og teknikker så ofte hun kan, og utvikler nye maleteknikker og utrykk. Kristensen er på kurs jevnlig og utvikler sine teknikker ut i fra det hun lærer på kursene. Maleriene hennes er basert på hennes teknikker, sinnsstemninger og følelser. Det oppleves som terapi å få utrykke seg intuitivt med farger på lerretet.

Kristensen maler også på bestilling, oppdragsgiver bestemmer format og farger, hun setter fargene på lerretet med kjærlighet. 

www.toril-k.com

Tagged under: Maleri