Tidligere utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

2018

2019

2020

2021

2022

Hovedgalleriet: Fritjof Willliam Rode
Glassgangen : Jorunn Westad

Maleri – Akvarell

16.mars-27.mars 2022

F.W.Rode 1896- 1964 Arkitekt og offiser.

Rode fullførte Krigsskolen i 1917, Arkitektutdannelse ved Norges Tekniske Høyskole 1917 – 1923.

Han var Byarkitekt i Oslo og tegnet en rekke kjente bygg. Han designet Norges paviljong på verdensutstillingen i New York i 1939. Rode var en aktiv kunstner hele sitt liv, men ble spesielt aktiv etter andre verdenskrig.

På starten av -60 tallet planla han en utstilling av sin kunst, men døde i 1964. Denne utstillingen er et utvalg av hans arbeider basert på innholdet i en koffert som ble funnet etter hans datter døde 2008.

Jorunn Westad er født i Drammen i 1949.

Hun er utdannet ved Arkitekthøgskolen i Oslo og har en lang arkitektvirksomhet på bak seg. Studiet i arkitektur innebar også en god del kunstfag, og rundt år 2000 tok hun opp igjen kunstnerisk arbeid på samtidig som hun drev arkitektkontor på Geilo.

Westad ble antatt på Novemberutstillingen i regi av Buskerud Bildende Kunstnere 3 år på rad, fra 2002 – 2004. I 2014 flyttet hun til Vestfold, og i 2017 ble hun medlem av Olsgaard Atelierfellesskap i Tønsberg. Hun er fast utstiller på Galleri i Tønsberg, og har verk hos Fine Art i Oslo.

Albin Art

Albin Art er et studio på 28 kvm som ligger vegg i vegg med Galleri Albin Upp. Albin Art kan leies fra én uke eller mer. Lokalet har erfaringsmessig plass til 20 – 25 bilder, med store vinduer ut mot gaten og god belysning. Galleriet er åpent for bildende kunst, kunsthåndverk og foto, men er også tilgjengelig for andre kunstneriske uttrykk.

Utstiller må ha en viss kunstnerisk bakgrunn. Utstiller må selv sørge for vakt under galleriets åpningstider. Søknad om utstillingsplass med CV og bilder (i JPG format) kan sendes oss på e-post. Se kontaktinformasjon her.

Fritjof William Rode

 

Jorunn Westad

 

Hva skjer akkurat nå?

Albin Art
Albin Art

Mai hos oss

Les Mer

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger