Tidligere utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

2018

2019

2020

2021

2022

MALERI

5.januar – 16. januar 2022

Atelier 4 består av 4 personer som til daglig samarbeider i Drammen. I løpet av mange år har de deltatt på diverse utstillinger primært i Drammen, Holmsbu og Bærum.

Bildene deres har ikke fått noe navn da kunstnerne mener at det er du som betrakter som sitter med fasiten for hva du ser, ikke kunstnerne.

KARIN GRASDALSMOEN

Mennesker i alle situasjoner og da spesielt barn er Grasdalmoens favoritter. Stemningen skapes gjennom uttrykk og farger, men for å gi en større nærhet til motivene, maler hun ofte med fingrene. Grasdalmoen trives også med å gjenskape stemninger i naturen. Hun har malt litt i akvarell, men akryl er favoritten.

KRISTINE BUKSRUD

Motivene kommer ofte via opplevelser og følelser fra vandring i naturen. Buksrud startet med å male akvarell, men har lenge boltret seg i akryl. Dette passer bedre til hennes temperament og teknikk, særlig for å få frem struktur i flatene. Buksrud maler stort sett figurativt, men etter hvert også mange abstrakte motiver.

HELEN B. HOLM

Tegning er Holms sterke side og ble starten på å uttrykke seg gjennom maling. Hun leker med farger og motivet planlegges i forkant eller kommer til henne underveis.

INGER LISE AABY

Aaby begynte med figurativ maling, men etter hvert ble motivene mer abstraherte. Under veis kan det i bildet komme frem både geometriske former og menneskelige figurer. Hun arbeider både med med pensel, kniv og kullstift. Fargene bestemmer retningen og paletten er ofte lys.Hva skjer akkurat nå?

Albin Art
Albin Art

Mai hos oss

Les Mer

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger