Tidligere utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

2018

2019

2020

2021

2022

“Fra rot til skulptur”

12 februar – 17 februar

SKULPTUR

Myhre er fra Kristiansand og har sin kunstneriske utdanning fra forming ved lærerutdanningen og hospitering ved Bergen Kunsthøgskole og flere ikonmalekurs i Sverige og Finland.

Fra rot til skulptur – er bearbeidet naturmateriale med pappmasje og temperamaling.

Hvert enkelt objekt i Myhres presentasjon er unikt i form og dekor. Samtidig har det i hennes utgangspunkt i en gitt, helt unik naturskapt form. Så disse kunstverkene er både skapt og omskapt, alt etter hvordan man ser det.

Å ha øye for skjønnheten i nesten nedbrutt biologisk material skaper glede, er spennende, gir stor inspirasjon samtidig som det utfordrer kreativ tenkning.

I naturen ligger rester fra trær og busker. Det er skatter som er usynlig for de fleste; brukne, uttørrede pinner fra grener, krokete røtter der forråtnelsen har satt sitt tydelige preg. De finnes overalt.

Det enkelte naturskapte emne blir oppdaget som objekt for kunstnerisk transformasjon ved å la fantasien inspirerer kreativiteten når Myhre ser rotens eller kvistens iboende potensiale. Utgangspunktet omformes til en hvitkledd figur ved hjelp av papir, lim og kritt. Pensel og farger fremkaller så figurens eller skulpturens unike identitet.

Lørdag – søndag 12-16

Tirsdag – torsdag 12-18

Hva skjer akkurat nå?

Albin Art
Albin Art

Mai hos oss

Les Mer

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger